HAVEINDRETNING – har du svært ved at se mulighederne i din have?

Interessen for haven og indretning af haverum har aldrig været større. Ikke mindst i tider som disse, hvor vi er usandsynligt meget hjemme. Mange bruger haven, og ikke mindst terrassen, som en forlængelse af huset. Derfor er det rigtig vigtigt at du har det godt i din have, uanset hvad du gerne vil bruge den til Faktisk skal du helst ELSKE din have💚

Jeg elsker min have. Og jeg synes det er synd og skam hvis du ikke også elsker din! Derfor er det blevet min vigtigste mission at hjælpe dig til at blive vild med din have – og nyde den alt det du kan.

Hvordan kommer du til det? Måske er du låst fast i en bestemt indretning af din terrasse? Måske aner du ikke, hvor du skal starte med at forvandle din have til din drømmehave?  

Én af mine styrker er, at jeg er rigtig god til at se muligheder. Faktisk kan jeg slet ikke lade værre. Idéerne kommer på samlebånd, når jeg først begynder at se og tænke have og indretning. Og for dig kan det være givet rigtig godt ud at få helt nye øjne på din/jeres have. 

Hvad er et haverum?

Et haverum kan se ud på mange forskellige måder, og en have kan indeholde flere forskellige rum. Det kan både være store rum som en hel forhave, eller blot et lille hjørne af din have. Et haverum kan fx være en bålplads, en køkkenhave, eller en frugthave – som sagtens bare kan være en lille krog, omkranset af flotte frugtbuske. 

Det fantastiske ved at skabe rum i sin have er, at det giver en både hyggelig og spændende have. Jo flere rum jo bedre, vil jeg næsten sige – dog selvfølgelig afhængig af havens størrelse. Det er herligt når man kan gå på opdagelse i de forskellige haverum – ikke mindst når man ikke kan se hele have på én gang.  

Haverum_Havespiren
Haveindretning - Havespiren

Lad mig hjælpe

Du kan vælge mellem tre forskellige HAVERUMS-pakker.  

Fælles for alle tre er, at jeg starter med et besøg i din/jeres have. Her starter vi med at gå en tur rundt i jeres have, og får os en god snak om jeres drømme og ønsker for haven – og hvor I måske er kørt fast.
Jeg vil altid have et visuelt ’mood board’, med forskellige inspirationsbilleder med, så vi har noget at snakke ud fra. Jeg er rigtig god til at spørge ind til jeres tanker, og har let ved at sætte mig ind i andres behov. 

Fælles for alle tre pakker er det, at I efterfølgende får en selvforklarende og letforståelig visuel tegning over jeres have – eller den del af haven/terrassen, vi skal arbejde med. 

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe den have, du drømmer om 🙏


Klik på den knap herunder, der passer bedst på dit behov, og du vil se mere info og priser: 

Vi kontaktede Stina, da vi havde en terrasse, vi ikke syntes fungerede.

Vi havde nogle ideer, men kunne ikke rigtig få samlet brikkerne. 

Stina kom på besøg, og fik et rigtig fint indtryk af os som familie, og hvad vi ønskede at få ud af terrassen. Hun vendte tilbage med det fedeste oplæg.

Hun kom med nogle helt nye vinkler på terrassen, som vi slet ikke havde tænkt. Det blev kanon godt.

Stina er virkelig dygtig til at fange ønsker og tanker og  få det samlet i nogle gode, kreative løsninger.

De varmeste anbefalinger herfra!

Nina Bliddal

Haveindretning_Havespiren

Tilmeld nyhedsbrev

 

Følg med på facebook