Havestyling, Havespiren

HAVESTYLING

Drømmer du om at holde fest i din have? Har du bryllup, konfirmation eller anden festivitas lige om hjørnet? Eller drømmer du blot om at invitere familie og venner til en hyggelig aften i en have, som du er stolt af at vise frem? 

Du behøver selvfølgelig ikke have en begivenhed der banker på. Har du blot brug for et par friske øjne på din have/terrasse/altan for at gå foråret og sommeren i møde – vil jeg også meget gerne hjælpe dig.

Det kan være svært at få sine uderum til at shine som man gerne vil. Især efter en lang våd, kold og klam vinter, hvor haven i starten af foråret er sølle, og pænt langt fra sommerens farvepalette.

Mange har også en tendens til at stirre sig blind på sin egen have, og måske skal der flyttes helt om på nogle elementer, før haven kan styles som man drømmer om.

Hvad betyder havestyling?

Havestyling er et ord jeg godt kan lide at bruge (ved faktisk ikke om det overhovedet findes, eller om jeg bare har opfundet det?🤔).

Når jeg siger havestyling, mener jeg ‘at gøre haven lækker’.
Hvem har ikke siddet og sukket over skønne billeder, fra en top lækker have? Naboens måske? Samtidig med at man kigger ud på sin egen knap så fine have?

Du har måske set (amerikanske) film, hvor de fedeste havefester bliver holdt? Med kulørte lamper i træerne, hvide duge på bordene, dæmpet musik og fuglefløjt. Næsten irriterende perfekt 😄

Nu bor vi godt nok i et land hvor vind og vejr aldrig helt er til at stole på, men derfor kan vi jo godt gøre vores haver så lækre som muligt – så det ihvertfald ikke er havens skyld hvis festen ikke bliver et hit 😉

Havestyling - Havespiren
Havestyling - Havespiren
Havestyling - Havespiren

Lad mig hjælpe

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemming i din have 😊

Har du blot brug for hjælp til bordopdækning, samt pifte terrassen med friske blomster i krukkerne, hjælper jeg også gerne. Ingen opgave er for lille eller for stor, og jeg kommer gerne i hele Danmark.

Jeg arbejder som udgangspunkt ud fra en fast timepris, plus kilometertakst hvis 40 km udenfor Risskov v/Aarhus.
Jeg laver også gerne et tilbud, hvis det er et større arrangement eller setup du ønsker.

Lad os starte med en snak om dine ønsker, og så tager vi den derfra. Du forpligter dig selvfølgelig ikke til noget, før vi har en aftale 😉

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Havestyling - Havespiren
Bryllup i haven

Tilmeld nyhedsbrev

 

Følg med på facebook

UA-162631556-1